Sumbangan Keluarga Miskin 2008


Pas Kaw Batu Gajah pada 27 Disember, 2008 telah mengadakan program memberi bantuan kepada kepada penduduk miskin berupa sekampit beras didalam Parlimen Gopeng, di Dun N43 Sg Rapat di UPU Ara Payong yang disampaikan oleh YDP Pas Kawasan Batu Gajah, Tuan Haji Ismail Bin Ariffin

Penerima bantuan bagi program ini seramai 18 keluarga disekitar UPU Ara Payong.Program ini akan diikuti dengan UPU Kg Pisang dan UPU Seri Jaya didalan N43 Sg Rapat.

Sementara itu, ramai penduduk dalam kawasan Dun N43 Sungai Rapat bertanyakan kemana perginya wakil rakyat mereka YB Hamidah Osman?Mereka hairan kerana Hamidah tidak datang menemui mereka ketika mereka dilanda banjir baru-baru ini.

>                                      ‘YDP Batu Gajah menyampaikan sumbangan’
“Sekurang-kurangnya datanglah bertanyakan khabar kami,” rayu seorang penduduk. Mereka sangat berterima kasih diatas kehadiran beberapa wakil Pusat Khidmat Masyarakat Dun Sungai Rapat , dibawah pengerusinya, Radzi Zainon, kerana telah datang memberi bantuan dan bertanyakan khabar kami yang ditimpa bencana banjir,” jelas mereka lagi.

Saya menyeru dikalangan dermawan atau dikalangan keluarga yang memerlukan pembayaran fidyah puasa bagi keluarga mereka bolehlah berurusan dengan AJK Pas Kawasan bagi tujuan tersebut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s